European Social Label

Care to Change The World

Effektiv och lönsamt arbete

 

Många organisationer är så effektiviserade som det bara är möjligt samtidigt som marginalerna många gånger är små och det kan därför kännas främmande att jobba med människor i utanförskap. Att lägga tid och där med pengar på människor blir därför ett frågetecken. Vi vill vända detta frågetecken till ett utropstecken genom att bistå företag med den hjälp som behövs. 

Allting börjar med ett medlemskap i European Social Label. Att vara medlem innebär ett ställningstagande för företaget men det är genom de tillhörande tjänsterna som våra medlemmar har möjlighet att växa och skilja ut sig från sina konkurrenter. European Social Label har utvecklat två tjänster för ökad försäljning: E-handelsplattformen S’agapo Store som är en gemensam plattform för alla medlemmar att synas på samt Growthify som ger medlemmar möjlighet att erbjuda sina kunder både faktura och avbetalningar oavsett vart inom EU kunden befinner sig. Skulle det uppstå något problem så tar European Social Label hand om hela ärendet. Det borgar för en säkerhet så att våra medlemmar vågar genomföra en affär med en utländsk kund. 

I samarbete med Facebook har European Social Label och våra medlemmar getts möjligheten att använda Facebooks företagslösning, Workplace by Facebook. Genom Workplace får våra medlemmar sin egen företagssida och avdelning men kan också få kontakt med andra medlemmar. Vidare tillåter Workplace grupper, projektarbeten, chatfunktion, video och konferens- möjligheter, samt mycket mer och tjänsten fungerar som European Social Label’s ekosystem. 

Med dagens teknik och behov har European Social Label även utvecklat sin egen mötestjänst. Mötestjänsten är till för alla de digitala möten som våra medlemmar behöver göra med sina kunder eller leverantörer som ännu inte är medlemmar i European Social Label. Tjänsten innefattar samtal med eller utan bild, gruppsamtal och konferenssamtal, filhantering, fildelning och är enkel att hantera. Medlemmar kan skräddarsy mötestjänsten så att det passar deras grafiska profil. Tjänsten lever upp till European Social Label’s kravbild enligt de horisontella linjerna och drivs fullt ut genom grön energi och alla servrar står i svenska serverhallar med hög säkerhet. 

European Social Label vill att medlemskapet ska ses som en investering både för medlemmen men även för samhället. Behöver våra medlemmar hjälp med frågor kring arbetsgivarstöd, lönebidrag eller i relationer med kommuner och myndigheter hjälp vi till även där. Däremot ställs det inga krav på våra medlemmar att de måste ta emot andra människor i arbetsträning eller praktik. Finns det en möjlighet för en ny medarbetare eller praktikant men någon form av stöd behövs så har European Social Label alla verktyg för att medlemmen ska kunna nå sitt mål och vår relation med myndigheter har gjort att vi, numera, talar samma språk. 

 

Det här ingår i medlemskapet

 

EU

Medlemmarnas arbetsplats

Plattform för handel och finansiering för dig och dina kunder inom hela EU.

Inga fler onödiga risker med kunder som inte betalar. EUSL vidgar medlemmarnas marknadsområden till hela EU.

Plattformen fungerar även för rekrytering.

 

WORKPLACE

by Facebook

Genom ett samarbete med Facebook kan EUSL erbjuda företagsplattformen Workplace till alla medlemmar. 

Videomöten, chat, grupper, nätverka med andra medlemmar, samarbeten och mycket mer.

OWNCLOUD

Din plattform

Varje medlem får ett eget moln för att lagra sin data. Aldrig mer behöver man oroa sig för att datan försvinner eller att obehöriga jättebolag spionerar på oss. 

Med egna servrar i Sverige kan EUSL garantera att våra medlemmars data är skyddad varje dag.

SUITECRM

GDPR-klart kundsystem

Som medlem i EUSL får varje medlem sin egen instans av världens största CRM-system.

Med ett riktigt CRM-system håller man koll på alla sina kunder, kampanjer och medarbetare. 

Givetvis ingår en app för snabb och enkel tillgång till era kunder.

Mautic

För er marknadsföring

EUSL erbjuder en förkonfigurerad plattform för all digital marknadsföring vilket även inkluderar statistik och rapporter från det arbete som skapas.

Genom Mautic sköts alla kampanjer, mailutskick och allting synkroniseras givetvis med den digitala plattformen S’agapo

 

Kontakta oss för att få veta mer eller bli medlem. Kontaktuppgifter finner du högst upp genom att trycka på den blå pilen.