Hoppa till innehållet
eusl logo 2 1024x916 1
JUST NU FUNGERAR DET INTE ATT ANMÄLA SIG SOM MEDLEM HÄR. VI JOBBAR PÅ DETTA OCH HOPPAS FÅ DET ÅTGÄRDAT SNARAST. UNDER TIDEN ÄR NI VÄLKOMMNA ATT MAILA OSS PÅ INFO@EUSL.EU ELLER ANVÄNDA MESSENGER SOM FINNS NERE TILL VÄNSTER
CRM-autentisering misslyckades

Vad händer sen

Efter att du har anmält er kommer vi att återkoppla till dig för att gå igenom European Social Label, vilka förväntningar du har på oss, vilka behov du har som företagare samt vad det kostar. Registreringen betyder inte att ni blir medlemmar på en gång och ni binder inte upp er i någonting. 

Unik prisbild

European Social Label vill sammanföra den idéburna med den privata sektorn för att lösa Sveriges och Europas integrationsutmaningar. För att lyckas med det är inställningen att ingen kan göra allt men alla kan göra något. Av detta har vi tagit fram en prismodell som bygger på följande: Storlek på företaget, antal medarbetare, tjänstebehov. Utöver det har vi adderat att som företagare kan du bestämma själv vad det får kosta för dig. 

Överskott

Med en flexibel prisbild kommer förstås följdfrågor. European Social Label är i första hand idéburet, vilket innebär att vi återinvesterar överskottet som våra medlemmar bidrar med. I vårt fall innebär det att ju mer en medlem betalar, ju mer marknadsföring och sociala insatser kan medlemmen utföra genom vår stiftelse EUSL Foundation. Medlemskapet ska ses som en investering, både för verksamheten sp väl som samhället. 

Close Bitnami banner
Bitnami