eusl-logo-2-1024x916

Kampanj: European Social Label erbjuder världens bästa CRM-system för 500kr

Just nu erbjuder European Social Label CRM-programmet SuiteCRM som blivit utnämnt till världens bästa CRM system på egen VPS till alla företagare, medlemmar som icke medlemmar. European Social Label vill stötta alla småföretagare där ute i dessa märkliga tider som både vill bli effektivare och samtidigt skära i de administrativa kostnaderna.

Bli medlem och SuiteCRM på en egen privat server för 500 kr per månad som enkelt länkas till den nuvarande domänen. Fritt antal användare och fritt från andra begränsningar!

Är ni redan medlem så kostar samma lösning istället 200kr per månad utöver er nuvarande medlemsavgift.

Är ni istället intresserad av SuiteCRM men inget medlemskap hjälper vi till med detta för en engångskostnad om 1 500kr ex moms. 

Läs mer om SuiteCRM här

 

Värt att veta:

Med ett CRM-system har ni koll på alla era kunder på ett ställe. Allt från ett kallt lead till aktiva kunder och kampanjer. Ur ett säkerhetsperspektiv är det också värt att komma bort från externa leverantörer, allt för ofta hör man om användaruppgifter som är på vift. Tyvärr, för det är en bra tanke. Rent logiskt är dock European Social Label generellt emot molnet och prenumerationstjänster då det oftast blir dyrt i längden och i praktiken är molnet enbart en dator som står någon annanstans. 

Ett medlemskap i European Social Label, inklusive SuiteCRM samt andra tjänster, är alltid momsfritt. För ert företags profil är det också bra att veta att alla digitala tjänster drivs av vattenkraft samt uppfyller ISO27001 standarden för digital informationssäkerhet. En egen virtuell server innebär att man inte delar sin information med någon annan och är helt isolerad från andra företags servrar vilket minimerar riskerna för att användarinformationen kommer på vift. SuiteCRM är 100% GDPR klart och som sådant ett viktigt verktyg för alla som vill erbjuda sina kunder både sin expertis så väl som ett gott samarbete. SuiteCRM vann InfoWorlds Bossies Award som världens bästa CRM-system både 2015 och 2016

Kontakta oss för att bli medlem eller för mer information om SuiteCRM

info@eusl.eu | 0775 550 500

Close Bitnami banner
Bitnami