European Social Label Logo

Kampanj: Kvalitativ hemsida
från 1 500kr

Prestanda, kvalitet och givetvis tillgänglighetsanpassade enligt WCAG

Beskrivning

Just nu erbjuder European Social Label hemsidor till företag, privatpersoner och medlemmar till ett fasta priser. Priserna varierar något beroende på om man är medlem eller ej och om man är privatperson. 

European Social Label bygger alla hemsidor i Wordpress och vi använder egna mallar för att leverera ett kvalitativt resultat som också går att mäta. Våra mallar är dock mycket flexibla och det finns i teorin ingenting som vi inte kan skapa. Däremot är denna kampanj fokuserad på lågt pris och utifrån detta gör vi endast enklare justeringar och anpassningar. Vill man sedan ha något extra utöver det så kan vi alltid lösa det, men vi tror och hoppas att mallen är så pass flexibel att alla ska bli nöjda ändå. 

Mallen som vi skriver om är samma mall som du läser på just nu. Som synes kan vi få till rörliga bilder, valfria färger, spalter, sektioner och mycket mer. Utöver en huvudsida som denna så ingår även en “Om oss” och en “kontakta oss”, båda dessa sidor använder samma mall men sidorna anpassas manuellt efter era önskemål. 

Vi vet att en hemsida kostar pengar. Allt från 6 – 7 000kr och uppåt finns det egentligen inget övre tak. Våra hemsidor är korrekta och en bra grund att stå på, för många räcker det alldeles ypperligt. Läs mer till höger och nedan om hur vi kvalitetssäkrar våra hemsidor.

 

Pris:

Medlem i European Social Label: 1 500kr*
Ej medlem men som blir det i samband med hemsida: 2 000kr*

Ej medlem: 3 500kr
Privatperson: 3 500kr

*Som medlem är tjänsterna inom European Social Label momsfria då de är inkluderade i medlemsavgiften

Kampanjen garanterar minst 80% i SEO kvalitet uppmätt via Seobility och minst 80 i Google Page Speed Insights.

Värt att veta:

Att bygga en hemsida idag är inte svårt i sig, det klarar antagligen de flesta av om de får rätt verktyg. Istället handlar det om att bygga en bra hemsida på rätt sätt och där finns det en del att tänka på. Allt från att den ska passa både dator, telefon och surfplatta, snabb respons och rankas högt på Google. Chansen är trots allt hög att man har en hemsida för att man vill sälja eller visa upp något och då måste man vara tillgänglig på Google. Åtminstone om målgruppen är här i Sverige eller inom EU. 

SEO, Search Engine Optimization, är något som man arbetar med över tid och inget man köper en gång och sedan glömmer bort. Detta är något som European Social Label inte erbjuder i denna kampanj utan vi hänvisar då till någon av våra medlemmar som kan SEO på sina fem fingrar. 

Vad vi däremot erbjuder i denna kampanj är mätbara resultat för SEO genom Seobility och prestanda enligt Google Page Speed Insights. Alla hemsidor European Social Label bygger både för sig själva så väl som medlemmar och kunder har samma kravställning vid leverans och de kan enkelt mätas eller verifieras.

Väldigt enkelt kan man säga att digitaliseringen och den moderna IT-branschen är en förhållandevis ung bransch utan några riktigt fastslagna regler eller normer. Branschen är också förhållandevis smutsig och det kan lovas det ena och det andra men leveransen kan sedan väsentligt skilja sig åt från vad man kom fram till. Eller som en leverantör vi själva en gång arbetade med sa: “Vi kan det här, ni kan det inte“. 

Fair point, kan tyckas. Utan kunskap är man i underläge och därför erbjuder vi med denna kampanj två saker som vi inte tror någon annan erbjuder just nu: Garantier på SEO-kvalitet samt prestanda kvalitet. 

Mätbara resultat:

 

Vi bygger hemsidans SEO-ramverk enligt Googles normer i första hand och de kan verifieras med hjälp av hemsidan Seobility eller appen med samma namn som finns för både Android och iPhone. Seobility mäter en hemsidas kvalitet och denna sida har exempelvis 86 i betyg. 

European Social Label garanterar här att varje sida vi bygger har minst 80% i Seobility Score, vilket är högt. 

När det kommer till prestanda mäts det med Google Page Speed Insigts. Prestanda är främst viktigt för att besökaren ska få en behaglig upplevelse. Här garanterar European Social Label att hemsidan är minst 80. Våra egna sidor ligger på mellan 80 och 98 beroende på hur stora dem är. 

European Social Label jobbar inte med hemsidor generellt och ej heller i vinstdrivande syfte. Vi rekommenderar därför presumtiva kunder och medlemmar att jämföra detta erbjudande med andra leverantörer och passa även på att mäta deras hemsidor med Seobility och Google Page Speed Insights. 

Man kan givetvis använda ett webbhotell för sin hemsida när den är klar men vi rekommenderar en VPS, Virtual Private Server, för den där lilla extra prestandan och “känslan”. European Social Label kan givetvis lösa detta åt er för vad vi tror är lägst pris i Sverige: 69kr per månad. 

Givetvis är VPSen grön och klimatneutral och drivs av vattenkraft samt ISO27001 certifierad för hur man hanterar informationssäkerhet.

 

 

Prestanda hos Google Page Speed Insights för denna sida

 

Prestanda hos Seobility för denna sida

 

Kontakta oss för att bli medlem eller för mer information om kampanjen och er nya hemsida

info@eusl.eu | 0775 550 500

Close Bitnami banner
Bitnami