Skip to content
EUSL Logo

European Social Label

En hemsidemall för nya företag inklusive kvalitetsgaranti

Care to Change the World

Vår hemsidemall – En introduktion

European Social Label använder precis samma verktyg för att bygga någon annans hemsida som används för att bygga de egna hemsidorna, inklusive www.eusl.eu som alltså är denna sidan. Vår hemsidemall är flexibel och enkel att arbeta med, var av vi kan hålla nere tiden från beställning till leverans. Den är anpassningsbar för både telefoner, surfplattor och datorskärmar och vår målgrupp är i första hand nya företag som vill göra en sund investering och få en kvalitetsgaranti på köpet.

Från andra företag som uteslutande arbetar med hemsidor får man ofta höra att man får vad man betalar för, vilket antagligen kan stämma till viss del. Vi uppmuntrar spekulanter att jämföra vår mall och dess flexibilitet och kvalitet genom olika SEO-verktyg och resultatet som man får tillbaka är ofta förvånanden. Söker man på European Social Label så dyker vår hemsida upp högst upp med så kallade ”site links” undertill, något som Google belönar de mest unika sidorna som också har högst kvalitet. European Social Label arbetar inte med hemsidor generellt sett men har här valt att göra det och erbjuda resultat som är mätbara

”En bra hemsida ska vara snabb, responsiv och vara lätt att hitta – allt detta måste vara mätbart, annars blir det bara hörsägen”

I alla storlekar, åt alla håll

Inom European Social Label har vi arbetat mycket med fullskärmar oavsett om det är mycket eller lite text. Anledningen är att utifrån det vi vill åstadkomma ha mycket information och ta saker i rätt ordning. Men alla sektioner kan vara oberoende stora och innehålla precis vad man vill ha och vi kan skapa både vertikala så väl så som horisontella riktningar på er hemsida. 

European Social Label erbjuder mätbara resultat

När vi började med vår verksamhet ville vi ta in konsulter för att bygga vår första hemsida. Den blev vare sig bra eller särskilt nydanande och den stor definitivt inte ut. Men den kostade en vacker slant. Där och då föddes tanken om att kunna göra en egen hemsida och efter mycket övningar, sökningar, studerande och ett flertal, i ärlighetens namn, misslyckade försök fann vi de verktyg som talade samma språk som oss själva. European Social Label arbetar för ett inkluderande samhälle och det bygger framför allt på kommunikation och dialog. Men att bygga hemsidor var inget av det utan vi upplevde det som att de företag vi kommunicerade med lyfte fram sig själva som något mer och ville snabbt hamna i en beroendeposition och det utan att kunna berätta vad de egentligen kunde leverera. 

Vårt erbjudande är en enklare hemsida men med mätbara resultat. Nedan är två bilder som visar prestanda och kvalitet på denna sida. Till våra kunder garanterar vi minst 80% eller poäng på både Google PageSpeed Insights och SEO Check. När vi anlitas får våra kunder mätbara resultat, allt till ett fast pris inklusive en kvalitetsgaranti.

hemsidemall
hemsidemall

Exempelsida 1 – Fiducia Sverige

Vi har byggt Fiducia Sverige till en kund i Halmstad som vill skapa en idéburen verksamhet för att hjälpa fler ungdomar att klara sina studier och där efter erbjuda de nu före detta studenterna ett arbete så snart de är klara med skolan. Verksamheterna går ut på att hjälpa fler att få sitt första arbete samtidigt som de kan utföra vanliga tjänster i och kring Halmstad på konkurrensmässigt starka villkor. Fiducia Sveriges sida är tänkt att dels vara ett sätt att på ett informativt vis berätta om deras verksamhet och dels uppfattas mer som en bok än en vanlig hemsida. 

Intill här kan man se sidornas prestanda och kvalitet. 

hemsidemall
hemsidemall

Exempelsida 2 – Fiducia Assistans

Fiducia Sveriges ena verksamhet är personlig assistans. Det är i detta fall en idéburen verksamhet där överskottet inte går till ägarna utan placeras i olika samhällsnyttiga projekt för att sysselsätta ungdomar utanför formell skoltid. Målsättningen är att när Fiducia Sverige följt några ungdomar från en högstadieålder och genom gymnasiet så ska det sedan finns en tjänst som väntar på dem hos Fiducia Assistans – om de vill ha den, givetvis. Vi tycker det är ett briljant sätt att hjälpa ungdomar in i arbetslivet och stöttar gladeligen detta mycket fina initiativ!

Intill här kan man se sidornas prestanda och kvalitet.

hemsidemall
hemsidemall

Anlita European Social Label för er nästa sida

Kontakta oss på [email protected] eller ring 0775 550 500 för att berätta om ert projekt så ska vi göra det bästa tänkbara för att realisera den. Vi kopplar ihop er sida med era sociala medier, sätter upp önskvärda mailkonton och har ni inte en domän redan så tittar vi på det tillsammans också. Priset är 1 990kr för medlemmar i European Social Label och 2 990kr för alla andra. Utöver kvalitets och prestandagarantin ingår upp till fyra flikar av information. 

Vi ser fram emot att få höra ifrån er!

EUSL Logo

European Social Label kan hålla ett lägre pris än andra då verksamheten inte drivs i ett vinstintresse. Istället går överskottet som verksamheten genererar till vår egen stiftelse, EUSL Foundation, vilket i sin tur donerar pengar till välgörande ändamål. Så när vi blir anlitade så vet även våra kunder om att de är med och bidrar till ett bättre samhälle. Vad är då ett bättre samhälle? Vi överlåter den frågan till våra medlemmar och våra kunder, vilket i praktiken innebär att när vi säljer en hemsida så i dialogen med kunden så kommer också frågan om vad de vill att deras pengar ska gå till. Sedan verkställer vi kundens önskan och får både nöjda kunder så väl som ett lite bättre samhälle att leva i.