Skip to content
EUSL Logo

EUSL Kampanjerbjudande

[email protected] | 0775 550 500

Värt att veta: Ett medlemskap i European Social Label, inklusive SuiteCRM samt andra tjänster, är alltid momsfritt. För företagets profil är det också bra att veta att alla digitala tjänster drivs av vattenkraft samt uppfyller ISO27001 standarden för digital informationssäkerhet. En egen virtuell server innebär att man inte delar sin information med någon annan och är helt isolerad från andra företags servrar vilket minimerar riskerna för att användarinformationen kommer på vift. SuiteCRM är 100% GDPR klart och som sådant ett viktigt verktyg för alla som vill erbjuda sina kunder både sin expertis så väl som ett gott samarbete. 

Världens bästa CRM-system

European Social Label vill stötta alla småföretagare där ute i dessa tider som både vill bli effektivare och skära i de administrativa kostnaderna. Därför lanseras följande kampanj: Bli medlem och få ett eget CRM-system i form av SuiteCRM, utnämnt till världens bästa CRM-system både 2015 och 2016 samt 2018, på en egen privat server för 250kr per månad som enkelt länkas till den nuvarande domänen. Fritt antal användare och fritt från andra begränsningar!

[email protected] | 0775 550 500

EUSL Logo

Videomötestjänsten Meetiz

I dagens samhälle får man börja vänja sig vid att videomöten och videosamtal är här för att stanna. European Social Label har utvecklat en egen videomötestjänst som inte har ett officiellt namn, men vi kallar det för Meetiz – Meet-eyes – för att slippa känslan av att behöva nämna ett jätteföretag varje gång vi ska ha ett möte. Vi släpper nu tjänsten fri för alla företagare, fritt antal användare och fritt från andra begränsningar så som tidsbegränsningar eller antal. Vi har även kört det som en övervakningskamera vid ett tillfälle. Har ni en stor publik eller vill föreviga ögonblicket så är det enkelt att koppla ihop med Youtube. Tjänsten är helt fri men bygger på anonymitet i hög utsträckning var av en egen server krävs. Har ni inte tillgång eller möjlighet till en egen server så tar vi 79kr i månaden för en egen VPS för ändamålet som enkelt kopplas ihop med er domän.

[email protected] | 0775 550 500

EUSL Logo

Ny hemsida

Syns man inte, finns man inte – som ordspråket lyder. En hemsida är för många företag ansiktet utåt och ofta börjar en affär med att någon gör en sökning på nätet. European Social Label har tagit fram en mall för att bygga en enkel men väl fungerande hemsida som kommer duga åt de allra flesta. Den inkluderar grundläggande SEO, rörlig media, upp till fyra underflikar samt ihopkoppling med domän och mail. Mallen är även prestandaoptimerad och European Social Label garanterar som lägst 80% SEO Score via Seobility och minst 80% på Google Page Insights. 

Pris: 1 990kr för nya medlemmar, 2 990kr för icke medlemmar

[email protected] | 0775 550 500

SEO kvalitet
Denna sida har en 89% SEO-kvalitet och det uppmuntras att jämföras mot andra leverantörer